
Çorum’un Bayat İlçesi’nde ikamet eden 16 yaşındaki genç kaybolan ve bir daha kendisinden haber alamadığı dedesini arıyor.
Olay 02 Ağustos 2019 Cuma günü saat: 15.50 sıralarında Çorum’un Bayat İlçesi Pancarlık Köyü’nde meydana geldi.
Alınan bilgiye göre, Dedesi A.Ç. ile ikamet eden N.K.(2003-K) isimli şahıs evlerinin ikinci katına üzerini değiştirmek için çıktığı sırada tekrar dedesinin yanına gelmemesi üzerine yapılan tüm aramalara rağmen bulamadıklarını bildirdi. N.K. dedesini bulmak için aramadık yer bırakmadıklarını belirterek, dedesinin hayatından endişe duyduklarını söyledi.
Şahsın KİHBİ Sistemine kaydı yapılmış olup, Olayla ilgili bilgi verilen Cumhuriyet Savcısının talimatıyla tahkikat başlatıldı.